20210522 Logo HCP voor LGC basis V220210522 Logo VQ LGC center V6 blauwe tekst


20201214 Logo HCP Cirkel Blauw Oranje Nieuw def3

Human Capital Performance voor de zakelijke markt
Deze nieuwe businessunit van Vitaliteit Groep Nederland richt zich op werkgevers en werknemers. Het idee ontstond tijdens de coronacris. Vitaliteit Groep Nederland kon haar corebusiness niet meer uitvoeren vanwege de coronaregels. Wij hebben derhalve de tijd genomen om het collectieve VQ te ontwikkelen, de VQ-analyse, zoals wordt gebruikt bij Human Capital Performance trajecten.

Het VQ is een single-user instrument dat nu ook collectief gebruikt kan worden bij werkgevers binnen het MKB tot 250 medewerkers. De verwachting is dat in 2022 ook grotere organisaties van HCP-dienstverlening gebruik kunnen maken. Meer informatie treft u aan op de website www.humancapitalperformance.nl. Op deze pagina leggen wij de relatie tussen HCP en VQ Leefstijl Gezondheid Centra (LGC).

Relatie HCP-nazorg en de LGC's
Wat bij veel organisaties 'after-sales' heet, is bij Human Capital Performance HCP-nazorg. Met HCP-diensten meet u hoe uw organisatie ervoor staat qua leefstijl, vitaliteit en gezondheid van medewerkers. Het blijft bij ons niet alleen bij meten. Tijdens een HCP-traject bieden onze VQ Experts medewerkers, zo nodig, al extra begeleiding en/of behandeling. Het voordeel is dat medewerkers niet hoeven te wachten op begeleiding en zij de VQ Experts al kennen van het HCP-traject.

Om optimalisatie van deze dienstverlening te verkrijgen zijn regionale LGC's van groot belang. Werknemers kunnen op één locatie terecht met hun klachten en/of problemen binnen de gebieden van het VitaliteitQuotiënt. Met de VQ-app wordt ook na het traject de relatie met de werknemer behouden. Optimale preventie dus. HCP-nazorg wordt aangeboden in de vorm van een maatwerkabonnement. Meer weten? Download de HCP-brochure voor werkgevers.

20210323 Wordpress Banner Brochure werkgevers smal pexels-photo-3760093 man werk achter glas cool