20210522 Logo HCP voor LGC basis V220210522 Logo VQ LGC center V6 blauwe tekst


20201214 Logo HCP Cirkel Blauw Oranje Nieuw def3

Hybride dienstverlening | Leefstijl Gezondheidscentra
Eén van de belangrijkste redenen om een Leefstijl Gezondheidscentrum te realiseren, is de dienstverlening binnen Human Capital Performance naar werkgevers én werknemers op het gebied van leefstijl, vitaliteit en gezondheid.

Ondanks dat digitale dienstverlening recent een vlucht heeft genomen, is voor veel begeleidingsvormen face-to-face-contact noodzakelijk. Human Capital Performance kiest daarom voor hybride dienstverlening, waarbij eigen vestigingen essentieel zijn voor optimale uitvoering van die dienstverlening. 

Opdrachtgevers: werkgevers en werknemers
Onze opdrachtgevers zijn werkgevers die op één of meer locaties werknemers hebben. Werknemers zijn daarom indirecte stakeholders. Zij zijn degenen die de HCP-nazorg, coaching en/of training kunnen ontvangen.

Om deze begeleiding zo snel mogelijk te kunnen uitvoeren, is het prettig wanneer dit op één locatie kan en waar alle HCP-professionals hun werkplek hebben, trainingsruimte beschikbaar is en parallelle begeleiding optimaal kan worden uitgevoerd.

Een win-winsituatie voor werkgever én werknemer. Voordeel voor de werkgever is dat de begeleiding elders wordt uitgevoerd en hierdoor geen directe invloed heeft op de dagelijkse bedrijfsvoering van de organisatie. De werknemer kan zich focussen op zijn herstel en duurzame inzetbaarheid bij de werkgever.

Additioneel voordeel
Vaak komen klachten op het gebied van leefstijl, vitaliteit en gezondheid voort uit de thuissituatie van de werknemer. Door de ontwikkeling van de VQ-app kunnen gezinsleden, zoals partner en/of kinderen, ook worden betrokken bij het hestelproces. Deze HCP-nazorg is een mooie secundaire voorwaarde voor werknemers. 

Meer over de werkwijze van
Human Capital Performance leest u op de website (klik op de link).